Level27 lanceert Connect27, de nieuwe zakelijke internetprovider!

  Connect27 bestuurders

  Groot nieuws, want we verbreden onze technische horizon! Met Connect27 heeft Level27 een nieuwe organisatie opgestart die connectiviteit zal leveren aan zakelijke klanten. Op die manier doen we het niet meer alleen qua hosting beter, maar zorgen we ook voor extra concurrentie op de zakelijke internetmarkt.

  CONNECTWIE?

  Connect27 is een dochteronderneming van Level27 die bestuurd wordt door Thomas Woidt en Marcel De Beule. Thomas kennen we als CTO van Level27 maar is daarnaast ook oprichter van internet exchange BelgiumIX. Marcel daarentegen is een nieuw gezicht in de 27-familie. Met twee soortgelijke projecten in het verleden (Nucleus Connect en Xylos) bezit hij samen met Thomas intussen heel wat kennis en ervaring om ook binnen Level27 de focus succesvol op connectiviteit te kunnen leggen.

  SD-WAN & SASE, WAAROM IS DAT BETER?

  Klassieke telecombedrijven werken meestal met een onderscheid waarbij de klant verantwoordelijk is voor de lokale apparatuur en de verantwoordelijkheid van de provider pas aan de modem of router begint. 


  SD-WAN (Software Defined Wide Area Network) is een performante netwerkoplossing waarin dat onderscheid vervaagt. De netwerkverbinding en de apparatuur bij de klant worden aangestuurd door software, waardoor alles op één plek of door één organisatie beheerd kan worden: Connect27. SASE (Secure Access Service Edge) is een verdere doorontwikkeling van deze technologie.

  COMBINATIE VAN ACCESS EN CLOUD

  Als je SD-WAN en SASE in rekening neemt, weet je dat integrators steeds meer de rol van telecomoperatoren zullen opnemen. Het is dan ook geen toeval dat verschillende integrators de afgelopen tijd door telco’s werden overgekocht.


  Connect27 wordt een duidelijke concurrent in dit verhaal. Want door gebruik te maken van SD-WAN en SASE mikken we met Connect27 uitdrukkelijk op de combinatie van access en cloud. 

  ECHTE REDUNDANTIE

  Het beheer van je connectiviteit gebeurt dus door één organisatie. Maar dat is niet het enige voordeel van SD-WAN. Stel, je hebt een kritische omgeving die sterk afhankelijk is van een performante internetverbinding. Echte redundantie bereik je dan pas als niet alle eieren in dezelfde mand liggen. Je kan bijvoorbeeld een glasvezelconnectie afnemen bij de ene partij en een VDSL-backup bij de andere. En net daar maakt Connect27 het verschil, want het is operator neutraal. Een belangrijke waarde van Level27 wordt hier dus doorgetrokken: in elke situatie gaan we op zoek naar de beste oplossing voor de omgeving van de klant. 

  LEVEL27 + CONNECT27 = BETERE SLA

  Wat is dan de rol van hostingpartner Level27 in het nieuwe verhaal? Simpel, een sterkere Service Level Agreement (SLA). De hoge uptime SLA’s van Level27 worden via Connect27 doorgetrokken richting connectiviteit. Het resultaat is één SLA met optimale redundantie en end-to-end ondersteuning de klok rond. Daarnaast heb je als klant via de combinatie van Level27 en Connect27 een Single Point of Contact die op zoek gaat naar een oplossing. Klinkt als een topscenario, toch? Dat is exact wat wij dachten.

  COVID-19: TIJDELIJK WAT MINDER NODIG?

  Door COVID-19 worden veel kantoren niet maximaal bezet en daar wordt in de facturatie van de meeste internetproviders in België geen rekening mee gehouden. Met Connect27 willen we dat anders aanpakken. Draait je kantoor op minimale kantoorbezetting of moet je tijdelijk sluiten? Dan hoef je geen ‘volle pot’ te betalen en bieden we een korting aan van 30% of respectievelijk 60%. 

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via