Level27 in Barcelona!

    Jilly Achten
    by Jilly Achten
ironman

Je hebt het waarschijnlijk wel op onze social media zien verschijnen: begin oktober trokken we met (bijna) het hele team een week naar Barcelona!

Wat gingen we daar zoeken?

Om heel precies te zijn verbleven we in een huisje in Blanes, een uurtje van Barcelona en een klein half uur van Calella. En Calella, daar draaide het eigenlijk om. Want op een teamactiviteit in 2019 besloten 9 collega’s zich in te schrijven voor een deelname aan de halve Ironman in Calella. Dat vertaalt zich in 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,1 km lopen. Hoeveel wijn er die bewuste avond met deze beslissing gepaard ging, houden we voor ons. Uiteindelijk bleven er dan ook nog maar 4 kandidaten over: Peter, Joran, Roeland en Dieter.

We hebben er jammer genoeg lang op moeten wachten. Normaal zou de wedstrijd namelijk al plaats gevonden hebben in mei 2020. Gelukkig gaf het onze deelnemers nog iets meer voorbereidingstijd. Iets waar Roeland gretig gebruik van maakte, Joran iets minder.
 

Euh, en wat met het werk?

Goede vraag! Als hostingbedrijf is het leveren van support deel van onze core business. Een week samen in het buitenland betekende dus niet dat er niet gewerkt werd. Meetings hielden we remote, wat we intussen al een hele tijd gewoon zijn. En ondanks dat het Spaanse internet soms wat te wensen overliet, zorgde de planning van Jeroen ervoor dat alle support zorgvuldig werd opgevangen. Ofwel vanuit een zetel in Spanje (er waren helaas niet zoveel plaatsen aan de tafels), ofwel door de thuisblijvende collega’s die vanuit België iedereen perfect konden verder helpen. Thanks, collega’s!

Naast onze daily business kregen we in Barcelona ook de kans om te brainstormen over nieuwe mogelijkheden. Bij Level27 is het namelijk de bedoeling dat iedereen mee nadenkt over onze doelen, om zo samen te bouwen aan de toekomst van het bedrijf. Peter liet posters maken waarop we verschillende projecten mochten uitwerken, die allemaal focussen op verbetering. De voorstellen varieerden van een technisch automatisatie-project tot een aanzet om ‘s middags meer te bewegen met het hele team. In ieder geval, zonder twijfel doelen die ons werkleven alleen maar beter kunnen maken. 

werken

All work, no play?

Na-tuur-lijk niet. Zowel vanuit Level27 als Connect27 werden er activiteiten en restaurantbezoekjes georganiseerd om de band tussen de collega’s te versterken. Zo gingen we bijvoorbeeld lasershooten op donderdag. Dat Peter door zijn team heel snel achtergelaten werd, terwijl hij net de persoon was die niet “vermoord” mocht worden, vond hij minder leuk. Aanval bleek toch niet de beste verdediging. Sorry Peter?

lasershooten

Op zondag trokken we richting Calella om onze collega’s aan te moedigen in de triatlon. En wat een topprestaties, want ze finishten allemaal! Of toch bijna, want op Thomas zijn start wachten we nog steeds. 

Daarnaast kregen we veel vrijheid om onze overige tijd zelf in te delen. Dat resulteerde in kleine citytrips in Barcelona, fietstochten door de Spaanse heuvels, zonnebaden op het strand, goedkope pintjes bij Claudia (het enige restaurant/café in de buurt van ons huisje), in het zwembad duiken om 4u ‘s nachts en geheimen die de landsgrenzen niet over mogen. What happens in Barcelona, stays in Barcelona. Dat de band tussen de collega’s er nog beter op is geworden, daar valt dus alles behalve over te twijfelen.

strand

What's next?

Intussen komt het normale leven in België weer helemaal op gang. Tijd dus om weer concreet naar de toekomst te kijken en heel wat nieuwe projecten en doelen uit te werken. Benieuwd wat we allemaal gaan doen? Een nieuwe teambuilding plannen, dat wordt er in ieder geval zeker één van. We hebben er alvast zin in!

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via