Jobstudent Jasper zijn ervaring bij Level27

  Jasper jobstudent

  Jasper heeft 7 weken als jobstudent bij Level27 gewerkt en die laatste week zit er nu bijna op. Hij vertelt je graag even meer over zijn ervaring bij Level27 in dit blogbericht.

  Onze jobstudent Jasper zijn laatste dag is vandaag (helaas) aangebroken. We toetsen even bij hem af hoe het avontuur bij Level27 hem bevallen is. 

  1. Wat was je eerste indruk toen je bij Level27 toekwam?

  Mijn indruk was dat Level27 een modern, jong, dynamisch en allesbehalve saai bedrijf is (lees: moderne infrastructuur, computers, jonge medewerkers, ...). Ik vond het ook erg tof dat het gevestigd is in het centrum van Bilzen, wat zeer verrassend is voor een informaticabedrijf. 

  2. Je vakantiejob zit er nu bijna op, hoe kijk je erop terug?

  Ik heb mij geweldig geamuseerd in deze 7 weken en zal het zeker en vast missen. De tijd is voorbij gevlogen! Het was iets totaal verschillend van wat ik tot nu toe gedaan heb als vakantiejob. En dat is zeer positief uitgedraaid.

   

  Jobstudent Jasper

  3. Waar heb je het meest over bijgeleerd?

  Ik heb vooral veel bijgeleerd over de technische aspecten van websites en ook over de zogenaamde 'Command Line'.

  4. Wat vind je van de sfeer bij Level27? Kan je er een korte beschrijving van geven?

  Er heerst een heel aangename, goedlachse sfeer en iedereen is altijd vriendelijk. Persoonlijk heb ik hier niet echt stress ervaren.

  Sfeer Level27

  5. Vertel eens over je leukste moment bij Level27?

  Ik vond eigenlijk mijn volledige periode bij Level27 zeer leuk en ben altijd met veel plezier komen werken. Wat er toch bovenuit schoot was mijn allereerste telefoontje met een klant, wat deze laatste week pas gebeurde. Dat ik die verantwoordelijkheid kreeg vond ik erg spannend!

  6. Heeft deze studentenjob je een beter inzicht gegeven in wat je in de toekomst wil gaan doen?

  Ja en nee. Ik wist al langer dat ik graag iets wou doen waarbij fysiek werk meer vereist is. Denk maar aan solderen, iets in elkaar steken, ... maar Level27 heeft mij laten inzien dat een bureaujob helemaal niet saai hoeft te zijn.

  7. Is er nog iets dat je kwijt wil?

  Bedankt aan iedereen (Fellow inclusief!?) om mij hier een hele leuke zomervakantie te bezorgen. Deze kon echt niet beter verlopen. Ik hoop dat ik hier mijn steentje heb kunnen bijdragen en dat ik in de toekomst hier nog eens mag binnenspringen. ?

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via