Hoe onderscheidt Level27 zich van de rest en hoe zijn we innovatief?

  Dieter
  by Dieter D'haese
Innovativiteit_Level27

Naar aanleiding van onze nominatie als 'Cloud Innovator of the Year' en 'Datacenter & Hosting Company of the Year' leek het ons een geschikt moment om onze werkwijzen nogmaals op een rijtje te zetten.

Sinds 2005 biedt Level27 hostingdiensten aan, aan een 1000-tal klanten. We hebben een lang pad bewandeld en zijn voortdurend op zoek naar werkwijzen en procedures waarbij we onze klanten een zo goed mogelijke ervaring kunnen aanbieden.

De waarden waar wij naar leven

Wij willen bestaande (en uiteraard ook nieuwe) klanten genoeg redenen geven om voor ons te kiezen. Daarbij staan enkele kernwoorden centraal: 

 • Persoonlijke aanpak: De toekomst van een hostingpartner ligt in het delen van de expertise en de samenwerking met de klant. Daarom werken wij individueel en op maat. Daarnaast is onze communicatie ook steeds persoonlijk en aangenaam. We zorgen altijd voor een competente en vaste contactpersoon waar je steeds bij terecht kan.
 • Betrouwbare partner: Uiteraard is uptime en performantie belangrijk, dit is één van de basisprincipes van Level27. Verder bestaan we ook al meer dan 14 jaar, zijn we financieel volledig onafhankelijk en zullen we ook de volgende jaren op een duurzame manier verder groeien.
 • Intelligente oplossingen: Daarom werken wij op een transparante manier zonder geheimdoenerij. We prediken de 'no bullshit' aanpak en zullen nooit overdreven of overgedimensioneerde opstellingen aanraden. Integendeel, wij denken proactief en intelligent mee met elke vraag die binnenkomt.

Sales talk? Daar lijkt het wel op. Toch zijn we ervan overtuigd dat we als hosting provider over bovenstaande kenmerken moeten beschikken om een meerwaarde te vormen voor onze klanten. Het betreft meerwaarden die je niet veel tegenkomt op de Belgische markt en waarmee we onze constante drang naar innovatie aantonen.

Innovativiteit in de praktijk

In de praktijk bieden wij enkele zaken aan die ervoor zorgen dat de samenwerking met onze klanten zo transparant en vloeiend mogelijk verloopt.

 • Selfservice via innovatief controlepaneel mét 100% dekking door API. Alles wat de GUI kan, kan de API ook.
 • Laagdrempelige en directe toegang tot de specialisten van Level27. 
 • Expertise en maatwerk volgens wat jij nodig hebt. Geen kunstmatige limieten.
 • Niet alleen hosting, maar proactief advies en hulp voordat je applicatie in de problemen komt.
 • Grote betrokkenheid: Wij nemen de leiding om elk probleem te onderzoeken en tot de juiste oplossing te komen, waar deze ook ligt. We zijn oprecht bekommerd over de goede werking van jouw applicatie.
 • Dezelfde ondersteuning bij elk project - groot of klein. Elke klant verdient en krijgt dezelfde aandacht.
 • Geen compromis op performantie om de prijs te drukken - meest performante oplossing op de Belgische markt.
 • Geautomatiseerde rapportering: security scanning, CMS-versie en upgrade detectie.

Innoveren stopt niet! 

Innovativiteit betekent ook blijven verbeteren en dat is precies wat we van plan zijn. Op deze laatste positieve noot sluiten we dit blogartikel dan ook af. Komen er nog vragen bovendrijven of wil je simpelweg iets kwijt? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze mensen staan voor je klaar!

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via