Het jaar 2020 door de ogen van Level27

    Dieter
    by Dieter D'haese
2020 overzicht jaar level27

Digitalisering kreeg een boost!

Over 2020 is het laatste woord nog niet gezegd. Ook niet bij Level27! Dat verschrikkelijk beestje uit China, initieel gigantisch onderschat, heeft ieders manier van leven, werken, genieten en bij elkaar samenkomen drastisch veranderd.

Het was een periode waarin digitalisering wel een enorme boost heeft gekregen. Thuiswerken werd de norm en bracht verschillende hindernissen met zich mee. We hebben moeten zoeken, uitproberen en uiteindelijk vonden we onze weg min of meer wel.

Was dit een ideale situatie? Neen, dat is deze manier van werken bijlange niet. We zijn nog altijd een partner waar dienstverlening naar de klant toe een topprioriteit is en daarvoor is veel overleg nodig. Fysiek gaat dat nu eenmaal veel makkelijker dan via Zoom, Hangout, Teams of whatever… Een heleboel uitdagingen waar we meteen op zoek gingen naar enkele oplossingen.

Benieuwd over deze oplossingen? Lees dan ons uitgebreid artikel over al de uitdagingen die thuiswerken met zich mee brengt.
 

Klanttevredenheid dragen we bij Level27 hoog in het vaandel

Uiteindelijk slaagden we er wel in om de klantentevredenheid hoog te houden. We communiceerden 2 maal met onze klanten (tijdens de eerste en tweede lockdown) met een gericht onderzoek naar de gevolgen op gebied van samenwerking. Daar bleek dat onze klanten geen verminderde dienstverlening zag in vergelijking met voordien.

Nominatie bij Fast50!

Verder kregen we in oktober het goede nieuws te horen dat Level27 voor het tweede jaar op rij genomineerd is voor de prestigieuze award van Deloitte Fast50. Dit keer een virtueel event maar de waardering en de erkenning is daarom niet minder. Dit houdt ons op track en is een motivator om in 2022 voor de derde keer op rij aanwezig te zijn. Een volledig verslag over dit evenement en de uiteindelijke prijsuitreiking vind je in onze blog over Fast50

Interne groei

Onze dagdagelijkse inzet samen met de stijgende nood naar digitalisering zorgt er natuurlijk ook voor dat interne groei niet kan uitblijven. In 2020 mochten we bij Level27 3 nieuwe gezichten verwelkomen. Jeroen, Tim en Jasper zijn ondertussen al helemaal ‘embedded’ in onze onderneming waardoor het team nu al 17 gemotiveerde werkkrachten telt! En dat is nog niet alles, want binnenkort hopen we minimum 3 nieuwe mensen aan te werven. De 27 is stilaan in zicht! ;-).

 

 

 

Wil jij tot ons team behoren? Kijk dan snel even naar onze openstaande vacatures en laat het ons weten.

Van podcast tot video

Omdat we zoveel te ‘vertellen’ hebben, besloten we onze pijlen ook te richten op video en podcasts. Er werd geïnvesteerd in een mooie studio en we willen al wie ons een goed hart toedraagt een blik bezorgen op onze geschiedenis en de dagelijkse werking binnen Level27. Ook technische video’s komen aan bod waarbij we via sociale kanalen heel wat kennis aantonen.

 

 

Het jongste lid

Tot slot vernamen we enkele weken geleden het prachtige nieuws dat we bij Level27 het jongste lid mogen verwelkomen. Joren weegt 2,6kg, is 46 cm groot en heeft een apetrotse mama Ine en papa Roeland. Nogmaals proficiat aan de ouders met deze prachtige boelie! 

2020, wat een jaar!

2020, een rollercoaster van emoties: positieve, negatieve maar vooral heel vooruitstrevend. 2020, een energieboost voor ons allen en reken maar dat we klaar zijn voor 2021!

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via