Een uitdagende samenwerking met Tobania

    Peter Fastré
    by Peter Fastré
Level27 en Tobania

Sinds kort hebben we een nieuwe samenwerking afgesloten met de specialist in digitale transformaties, Tobania. We ontwikkelden een totaaloplossing waarin wij hen ondersteunen in alle aspecten van de hosting.

Tobania, specialist in digitale transformaties

Wat Tobania concreet doet is het ondersteunen van ondernemingen in al hun ICT-uitdagingen. Denk maar aan business consulting, software solutions, testing, support services, IT infrastructuur, professional services en innovation services. Afhankelijk van de nood van de klant, biedt Tobania telkens een totaaloplossing op maat aan.

De volledige verantwoordelijkheid zit bij ons

Waar dat vroeger wel gebeurde, hoeft Tobania voor de hostingdiensten niet langer eigen personeel in te schakelen of met meerdere partners samen te werken. We hebben namelijk alle nodige expertise in huis om dit aspect op ons te nemen en nemen dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor de uptime van alle services.

Dimitri Breuval, IT-manager Tobania: “Level27 is een partner die met je meedenkt en je helpt om je business te doen groeien. Ze bieden maatwerk en gaan met plezier the extra mile. Ligt een vraag niet binnen hun scope? Dan gaan ze toch op zoek naar kwaliteitsvolle oplossingen. Bovendien visualiseren ze alle services in een gebruiksvriendelijk controlepaneel én realiseren ze een automatische link met ons ERP-systeem. Daardoor hebben we op elk moment een duidelijk overzicht en kan de facturatie aan onze klanten automatisch verlopen.”

"Level27 is een partner die met je meedenkt en je helpt om je business te doen groeien. Ze bieden maatwerk en gaan met plezier the extra mile."

Dimitri Breuval

IT-manager Tobania

Level27 case Tobania

We klinken op een mooie samenwerking!

We zetten alles in om van deze samenwerking een groot succes te maken! Wil jij weten wat het betekent om Level27 als hostingpartner te hebben? Neem dan gerust contact op, via onderstaand contactformulier.

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via