Een mooie samenwerking rond LensOnline

    Dieter
    by Dieter D'haese
Samenwerking LensOnline

De welbekende, internationale webshop LensOnline draait op een unieke samenwerking tussen Vigor, Fujitsu en Level27. Omdat deze case ook specifiek toespitst op SAP Business One, willen we jullie hier graag meer over vertellen! 

De welbekende, internationale webshop LensOnline draait op een unieke samenwerking tussen Vigor, Fujitsu en Level27. Omdat deze case ook specifiek toespitst op SAP Business One, willen we jullie hier graag meer over vertellen! 
 

Lenzen shoppen op LensOnline

Consumenten kopen meer en meer online - dat is al even geweten. We winkelen wanneer het ons uitkomt en liefst zien we in een vingerknip volledige gamma’s, wat er op voorraad is en dat bovenal aan scherpe prijzen. 

LensOnline speelt in op deze trend, én nog verder. De webshop toont de sitebezoeker onder andere promoties, interessante deals en accessoires. De koper wordt geprikkeld met de meest verkochte producten en productcombinaties. Aan de hand van up- en cross-selling vergroot LensOnline zijn omzet en winst. 
 

SAP Business One met Vigor

Voor de uitwerking van de webshop rekenen ze op de expertise van hun partners. Zo helpt Vigor hen met hun ERP-oplossing: SAP Business One. Deze software houdt alle data over de prijzen, producten, voorraden, klanten, orders, verzendingen en facturatie op één plaats bij. 

Achter de schermen is de gehele logistiek geautomatiseerd door middel van robots. De bestellingen worden vanuit SAP Business One beheerd en naar de logistieke dienst gestuurd.      
 

Infrastructuur door Fujitsu, hosting door Level27

Vigor mag dan wel specialist zijn in het implementeren van SAP Business One… de kennis over hosting en het implementeren van zowel de infrastructuur als de bijbehorende hardware miste bij hen nog. Hierbij kwam Level27 om de hoek kijken!
 

“We merkten dat Level27 de markt nauw opvolgt om na te gaan wat de nieuwe trends zijn, waar ze oplossingen voor moeten gaan bieden en hoe ze hier pragmatisch invulling aan kunnen geven."

Jeroen Swarnborn

CEO Vigor

Zoals we in de inleiding reeds beschreven, is er ook een derde partner bij betrokken: Fujitsu. 

Dit was een zeer belangrijke toevoeging voor ons. Zij hebben ons geadviseerd over welke hardware SAP HANA gecertificeerd was en welke setup het beste was. Zo hebben we ervoor kunnen zorgen dat de servers bij dagelijks onderhoud niet veel inspanning vergen én dat ze lang en soepel kunnen werken voor onze klanten. 

Samenwerking tussen drie partijen

Een samenwerking tussen diverse partijen is natuurlijk nooit gemakkelijk. We moeten zorgen dat we de behoeften van de klant blijven aftoetsen en doelgericht oplossingen brengen. Het is net die doelgerichte houding waar het om gaat. 

Door het sterke partnerschap tussen Fujitsu, Vigor en Level27 kunnen we met trots meedelen dat LensOnline nu een zeer performante webshop heeft, met in real-time data access en zeer accurate expeditie.

Partnerschappen zijn vandaag de dag erg belangrijk omdat expertises gebundeld worden. Door het delen van vaardigheden, middelen en expertise, kunnen we samen bedrijven zoals LensOnline helpen groeien.

Interesse in een samenwerking?

Benieuwd hoe we jou kunnen verder helpen? Aarzel niet, neem gerust contact met ons op: level27.be/contact en sales [at] level27.be
 

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via