Connect27 verlaagt de drempel naar razendsnel internet met VX Fiber

    Thomas Woidt
    by Thomas Woidt
Marcel en Thomas van Connect27 gaan partnership aan met VX Fiber

Onze dochteronderneming Connect27 gaat in zee met Zweedse glasvezelspecialist VX Fiber. Hierdoor kunnen we vanaf september 2021 razendsnel internet aanbieden bij bedrijven voor een derde van de huidige marktprijs.

 

EEN NIEUWE WIND IN HET BELGISCHE TELECOMLANDSCHAP

In Zweden is reeds tweederde van de eigendommen (zowel bedrijven als particulieren) aangesloten op 100% glasvezelbreedband. Dat komt mede door het succesvolle ‘open access model’, waarbij meerdere serviceproviders een gemeenschappelijke infrastructuur delen. Het succesvolle Zweedse open access model van VX Fiber stelt Connect27 in staat om nieuwe diensten aan te bieden op de Belgische zakelijke markt.

Henrik Nilsson, global partner director bij VX Fiber, is alvast enthousiast over onze samenwerking. Hij is blij dat er partijen als Connect27 opstaan, die het net als VX Fiber anders willen aanpakken. Aangezien we bij Connect27 dezelfde relatie hebben met onze partners, is dit een lucratieve samenwerking voor beide partijen.

95% VAN DE BELGISCHE BEDRIJVEN BETAALT MINSTENS 3X MEER VOOR ZIJN INTERNETVERBINDING DAN IN ZWEDEN

Bij Connect27 focussen we op twee cruciale aspecten: uptime en service. Daarom is deze samenwerking zo interessant voor beide partijen. Nu VX Fiber financieel serieus aan de Belgische boom schudt, kunnen we een ongezien competitief aanbod voorleggen met Connect27.

Klaar om in de details te duiken? We kunnen met Connect27 nu 24/7 symmetrische 1000/1000 Mbit/s glasvezellijnen met 100% gescheiden failover aanbieden voor slechts €295/maand. Zowat alle bedrijven in België betalen nu minstens €1000/maand voor dit soort diensten. Deze nieuwe prijsdruk gaat de Belgische markt dus zeker ten goede komen.

OVER CONNECT27

Connect27 is een dochteronderneming van Level27. Naast jouw vertrouwde hostingpartner, zijn we met Connect27 dus ook een internet service provider voor bedrijven & partners. We zijn hierbij voornamelijk gespecialiseerd in managed hoge bandbreedte connectiviteit tussen vestigingen, telewerkers, datacenters en hun cloud omgeving. Wil je meer informatie? Ga naar www.connect27.be

OVER FX FIBER

VX Fiber is een Zweedse specialist op het gebied van digitale infrastructuur met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen en exploiteren van glasvezelnetwerken met open toegang. Als wereldwijde speler zijn ze niet alleen actief in Zweden, maar ook in Europa, Zuidoost-Azië en Zuid-Afrika. Meer informatie? Surf naar www.vxfiber.com

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via