2019: een nieuw jaar, nieuwe doelen en nieuwe vooruitzichten

  Level27 in 2018

  De eerste échte werkweek van 2019 is van start gegaan. Daarom blikken we graag even terug op 2018: Wat hebben we het afgelopen jaar verwezenlijkt? En hoe zal het komend jaar eruitzien?

  Januari, de blik vooruit, op naar nieuwe doelen en ambities, op naar een nog hoger operationeel niveau en ook even de tijd om het voorbije jaar te overzien. Wat gaat de tijd toch snel! Precies 365 dagen geleden schreven wij dit artikel, speciaal voor jullie! In die tussentijd is er zoveel gebeurd, wat een jaar was 2018.

  2018

  De GDPR-wetgeving trad in werking waar wij (en ongetwijfeld wij niet alleen) de nodige aandacht aan schonken. Gezien we een grote hoeveelheid persoonsgegevens verwerken en het onze prioriteit is om de data van onze klanten zorgvuldig te beschermen, was dit voor ons een belangrijk aspect.

  Daarnaast groeiden we uit tot een team van 11 enthousiaste professionals: Roeland, Benne, Jilly, Hans, Jan en Joran zijn ondertussen echte Levelers geworden ;-).

  Als teambuilding organiseerden we een sportieve uitdaging: de halve triatlon in Mallorca in oktober, waar we met 8 sportievelingen aan deelnamen. Het gaf ons een ongelooflijke boost in de groepssamenwerking. Zo raakten we nog beter op elkaar ingespeeld en kunnen we je nóg beter van dienst zijn.

  Tot slot stonden we in het najaar voor het eerst op een beursstand, om experts in hun vakgebied te informeren over onze diensten. Op Drupalcamp kwamen we nog meer uit de verf als solide hosting partner en zo werd onze bekendheid weer naar een hoger niveau getild.
  Indien je hier meer over wilt weten, op onze blogsite staan deze mijlpalen allemaal vermeld!

  Focus

  De focus bij Level27 ligt nog altijd op een kwalitatieve dienstverlening op gebied van hosting. Dat is onze core business en zal ook zo blijven. Ook hebben onze gepassioneerde werknemers de projecten van klanten en partners weer geknald, wat ons erg trots maakt!

  Deze weg willen we verder bewandelen en we zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden tot samenwerking. Van Limburg tot West-Vlaanderen en van webbouwer tot kmo. Voor iedereen bieden wij wat wils.

  Vooruitzichten en doelen 

  We willen in 2019 onze naam in de hosting wereld en onze visie daarop echt waarmaken, en met Graspop Metal Meeting, Tobania, Bits of Love, Assurcard… hebben we er alvast enkele belangrijke partners bij.

  Verder streven we nog naar een verdere groei in enerzijds onze teamleden: een 4-tal extra medewerkers en een aantal stagiairs. Hierbij willen we, net zoals in het verleden, ook jonge mensen een kans geven. Daarnaast beamen we ook een groei in het aantal partners waarmee we samenwerken. Zodat ook zij van de beste hostingoplossingen kunnen genieten!

  Tot slot willen we onze naamsbekendheid nog verder vergroten. Geloof het of niet, nog niet iedereen ként Level27 ?
  Wil je weten of wij iets voor jou kunnen betekenen? Laat dan zeker iets weten en dan bekijken we de mogelijkheden.

  Social Media

  Je ziet het, wij zitten niet stil. Op sociale media komen wij geregeld met informatieve, handige (en soms ludieke) posts om aan onze volgers duidelijk te maken waarmee wij bezig zijn. Volg jij ons al op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn? Super!

  Wil je meer weten over alles wat met hosting (en ver daarbuiten) te maken heeft? Contacteer ons gerust en we bespreken het graag verder! Ben je in Bilzen? Aarzel dan niet om bij ons binnen te springen, we verwelkomen je graag met de glimlach en een heerlijke kop koffie!

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via