Waarom stage volgen bij Level27 top is!

Waarom stage volgen bij Level27 top is!

8 februari 2019

Bij Level27 geven we graag kansen aan jonge talenten om zich hier te kunnen ontplooien. Stage-ervaring kan op heel wat gebieden verrijkend zijn, zowel voor de stagiair, maar zeker ook voor de aanbieder. Via een stage kunnen jonge mensen hun eerste stappen in een professionele omgeving te zetten: werken voor klanten, strategieën mee helpen uitdenken, de uitvoering van projecten, …  Maar alles stap voor stap natuurlijk! Zo zijn Jan en Joran bij ons terechtgekomen.

Het verhaal van Jan & Joran

Beide wilden ze ervaring opdoen in een kleine onderneming die volop aan het groeien is. Dé klik tussen Level27 en de stagiairs was er meteen, wat zorgde voor een goede start voor deze 2 opkomende talenten. Ze kenden Level27 via events op de hogeschool en na 2 persoonlijke gesprekken met Peter, de zaakvoerder, gingen ze bij ons aan de slag.

Taakverdeling

Jan staat in voor de dagelijkse support naar klanten toe. Een ideale leerschool om zoveel kennis te vergaren. Joran van zijn kant is verantwoordelijk voor het development proces, testen van nieuwe software en ons controlepaneel. Ondertussen zijn Jan en Joran deel geworden van Level27 en zijn ze helemaal opgenomen in de hechte groep, die voornamelijk uit twintigers bestaat. 

Wat maakt een stage bij Level27 top?

Ondertussen kunnen we vaststellen dat hun stage een groot succes is, en daar geven ze enkele redenen voor aan:

  • Je leert snel én veel bij op een korte periode
  • Rechtstreeks contact met de klant wordt aangemoedigd
  • Je krijgt veel kansen aangeboden Er mag zelfstandig gewerkt worden, maar hulp is ook altijd beschikbaar
  • De leuke sfeer bij Level27

Zowel Jan als Joran zien in Level27 een ideale werkgever om hun carrière te lanceren. Joran zou zelfs geen andere job meer overwegen 😉.

Ben jij onze volgende stagiair(e)?

Begint het bij jou te kriebelen om stage te volgen bij Level27? Kom dan zeker eens langs voor een kopje koffie. We horen graag jouw verhaal, vul onderstaand formulier in!

 

Een opmerking of vraag?

Stuur ons een bericht en we koppelen zo snel mogelijk terug.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.