Speedtest - hoe snel is jouw website

Is jouw website snel genoeg?

Bij Level27 hebben we een krachtige tool ontwikkeld die je helpt om de huidige snelheid van jouw website te bepalen: de Level27 speedtest. Het belang van een snelle website mag niet worden onderschat, omdat het niet alleen zorgt voor een betere gebruikservaring, maar ook kan bijdragen aan het aantrekken van meer bezoekers en het behoud van bestaande klanten. 

Een snelle website is niet alleen prettig voor jou als eigenaar, maar ook essentieel voor een optimale gebruikservaring. Stel jezelf eens de vraag: hoe goed presteert mijn website eigenlijk op gebied van snelheid? Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar die de snelheid van websites kunnen testen. Een bekende optie is de Google Pagespeed test, die zich voornamelijk richt op de structuur van je website. Hierbij wordt gekeken naar zaken zoals het laden van afbeeldingen en javascripts. 

Bij Level27 hebben we onze eigen unieke test ontwikkeld, die verder gaat dan alleen de websitestructuur. Naast het analyseren van de opbouw van je website, houden we ook rekening met andere belangrijke facturen die van invloed zijn op de snelheid. Denk bijvoorbeeld maar aan de responstijd van de server en de geografische locatie van je websitebezoekers. Door deze bredere aanpak kunnen we een completer beeld geven van de snelheid van jouw website. 

Maar dat is niet alles. We hebben een extra feature toegevoegd aan onze test die nog verder gaat dan alleen de snelheid. We controleren ook of je website beschikbaar is via HTTPS, wat tegenwoordig van cruciaal belang is. Met HTTPS zorg je ervoor dat de communicatie tussen de gebruiker en je website veilig en versleuteld is. Door dit aspect op te nemen in onze speedtest, willen we je bewust maken van de voordelen van een beveiligde website. 

Wil je weten hoe jouw website presteert op het gebied van snelheid en beveiliging? Probeer nu onze Level27 speedtest op level27.be/speedtest. Ontvang waardevolle inzichten en ontdek war dit kan betekenen voor de groei en het succes van jouw onderneming!

De Level27 speedtest

Check hier GRATIS hoe snel en veilig je website is:

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via