Blog

Wil jij op de hoogte blijven van actuele topics? Wil je meer lezen over websites, applicaties en kwalitatieve hosting? Lees hier de artikels geschreven door een van onze professionals. Wil je in interactie gaan over een van onze artikels, laat een comment of vraag achter onderaan het artikel of check onze sociale media.

Wat is NGINX?

In dit blogartikel willen we je laten kennismaken met NGINX, uitgesproken, Engine-x. NGINX is één van de populairste web- en proxyservers op dit moment. Het nut van NGINX is vooral gericht op enkele protocollen: http, pop3, SMTP en draait vooral op Linux, Windows, Unix, Solaris…

Lees meer »

Domain transfers: wat, waarom en hoe?

Je hebt de woorden domain transfer waarschijnlijk al wel een keer horen vallen, maar wat betekent het net om een domein over te zetten? Waarom zou je een transfer doen, hoe begin je eraan en waar hou je toch best wel rekening mee? Met dit soort vragen kunnen wij je zeker helpen!

Lees meer »

Een sterk wachtwoord kiezen, hoe begin ik eraan?

Een sterk wachtwoord hebben wordt steeds belangrijker. In onze digitaliserende wereld worden er elke dag nieuwe applicaties ontwikkeld die steeds meer data op online platformen verzamelen en ons leven daardoor een stuk makkelijker maken. Maar dat maakt het voor hackers natuurlijk ook aantrekkelijker dan ooit om toegang tot je gegevens te krijgen. Ontdek onze tips om een ijzersterk wachtwoord te creëren.

Lees meer »

Account Manager Dieter op pad!

Account manager zijn bij Level27 omvat vooral het leggen van contacten met klanten, partners, prospecten, gelijkgezinden, ... Veel variatie dus! Elke dag ziet er dan ook anders uit. Vandaag neem ik jullie eens een dagje mee op pad! 

Lees meer »

Cloud versus On-premise

Als experts in hosting zien wij het als een verplichting jullie in te lichten over de verschillen tussen On-premise servers en cloud servers. Dit zowel op vlak van werking als de mogelijke risico's. Hierna sommen we ook kort onze bevindingen rond deze keuze op, zodat jullie, indien nodig, de juiste keuze hierin kunnen maken.

Lees meer »

Onze nieuwe jobstudent, Jasper

Zoals jullie weten zijn we op zoek naar jobstudenten om ons team tijdelijk te versterken! De zoektocht heeft duidelijk zijn vruchten (deels) afgeworpen, want Jasper heeft zich afgelopen week aangesloten bij het Level27-team als jobstudent. Ontdek meer over Jasper via de vragenlijst hieronder. Veel leesplezier!

Lees meer »

Freshdesk, onze nieuwe servicedesk!

Wat mag niet ontbreken bij een uitstekende service? Een sterke support, natuurlijk! Wij stapten over naar de servicedesk Freshdesk om onze support te verbeteren. Wat deze software voor klantenondersteuning allemaal in petto heeft, lees je in ons blogartikel.

Lees meer »

SAP hosting door Level27

SAP Business One is een ERP-pakket voor KMO’s. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is het meest betaalbare instapmodel van SAP’s ERP-oplossingen.

Lees meer »

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

  • Blijf op de hoogte van de laatste trends

  • Tips & tricks, rechtstreeks in je mailbox

  • Krijg als eerste alle nieuws over Level27

(Wij sturen geen spam, beloofd!)