Blog

Wil jij op de hoogte blijven van actuele topics? Wil je meer lezen over websites, applicaties en kwalitatieve hosting? Lees hier de artikels geschreven door een van onze professionals. Wil je in interactie gaan over een van onze artikels, laat een comment of vraag achter onderaan het artikel of check onze sociale media.

Zo boost je de snelheid van jouw Drupal website - Deel 1

Een Drupal-site die niet goed geconfigureerd is, presteert namelijk voor geen meter. Gelukkig zijn daar oplossingen voor! In dit artikel gaan we in op een aantal aandachtspunten voor je een Drupal-site online zet. We focussen ons hierbij vooral op de performantie aan de serverkant.

Lees meer ›

Voor welk SSL-certificaat ga ik best?

SSL-certificaten zorgen er via het https-protocol voor dat een website beveiligd is. Deze beveiliging vindt plaats tussen de server van jouw website en de gebruikte internetbrowser. Allemaal goed en wel, maar welk SSL-certificaat dien je best te gebruiken? In dit blogartikel overlopen we de verschillende mogelijkheden en geven advies per type site!

Lees meer ›

9 waardevolle Drupal modules om je site te boosten

Als Drupal-kenners willen we je laten kennismaken met onze 9 favoriete Drupal-modules. Door deze te gebruiken gaat het bouwen en onderhouden van Drupal websites eens zo makkelijk!

Lees meer ›

Nabile 5 jaar in dienst!

Voordat Nabile de 5 kaarsjes mag uitblazen bij Level27, willen we hem toch eerst enkele bélangrijke vragen stellen. Ben je ook benieuwd? Lees verder!

Lees meer ›

Nieuwe DevOps Engineer, Benne

Ook onze DevOps Engineer is net van start gegaan. Nog als jonge knaap start hij nu aan zijn tweede uitdaging als IT'er bij Level27. Wil je meer over hem weten? Lees dan zeker verder.

Lees meer ›

Onze Office Manager, Jilly

Sinds kort hebben we een Office Manager aan onze zijde, die instaat voor het reilen en zeilen van ons kantoor. We laten haar, Jilly, nu aan het woord!

Lees meer ›

Hoe kies ik een goede hosting provider?

Het vinden van een nieuwe hosting partner is een erg tijdrovend proces. Wij geven je enkele elementen mee waar je toekomstige hosting partner over moét beschikken!

Lees meer ›

Jobstudent Hans

Aangezien we tot over ons oren in het werk zitten, hebben we nog extra hulp ontvangen. We hebben nu dus een tweede jobstudent in huis ;). Ontdek het doen en laten van Hans!

Lees meer ›

Jobstudent Joran

Ook onze jobstudent Joran hebben we onderworpen aan onze (ondertussen traditionele) vragenlijst! Sinds half maart helpt hij ons twee dagen per week met testing en documentatie van de CP4, schrijft automatische tests, voorziet documentatie, etc. etc. :) We mogen dus tevreden zijn met zijn helpend handje!

Lees meer ›

Drupal 6, 7 én 8 zeer kritisch beveiligingsprobleem op komst

Het Drupal Security Team heeft een aankondiging geplaatst dat op woensdag 28 maart een zeer kritisch beveiligingsprobleem zal worden gepubliceerd. Een 'highly critical' in the Drupal Core is niet iets dat je zomaar kan negeren. Lees verder waarom.

Lees meer ›

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

  • Blijf op de hoogte van de laatste trends

  • Tips & tricks, rechtstreeks in je mailbox

  • Krijg als eerste alle nieuws over Level27

(Wij sturen geen spam, beloofd!)